D3i Digitalna Televizija start 15.09.2013

25.08.2013.

 

Svi korisnici koji se prijave za servis D3i imaju mogućnost da prate START i PLUS pakete po ceni od 1 dinar tokom prvih mesec dana. Potom korisnici gledaju Start paket i mogu se odlučiti za neki od dodatnih paketa.

 

 U sklopu akcijske ponude koja traje do 30.09.2013. godine, svi korisnici koji se prijave za servis D3i moći će u promotivnom periodu, tokom prvih mesec dana da vrate zaduženu opremu i raskine ugovornu obavezu bez ikakvih penala.

 

 

ŠTA JE D3i IPTV?

 

U ponudi SOWIreless-a od sada imate televiziju koja nije uslovljena kablovskom infrastrukturom. D3i IPTV (Internet Protokol Televizija) je televizija najnovije generacije putem interneta koja vam otvara neograničenu mogućnost gledanja iste sa dodatnim servisima koji vam olakšavaju njeno gledanje i podižu stepen uživanja. Ovo je televizija kojoj možete pristupiti iz cele internet mreže SOWIreless-a. Koristeći postojeću internet vezu-liniju, do vašeg uređaja dolazi tv signal visokog kvaliteta spreman na dvosmernu komunikaciju punu interaktivnih multimedijalnih sadržaja koje D3i omogućava. Na svom kućnom televizoru sve kanale možete gledati priključenjem D3i prijemnika.

 

 NEOPHODNI USLOVI ZA PRUŽANJE SERVISA

 

 Da biste mogli da koristite uslugu D3i potrebno je da posedujete SOWIreless internet konekciju (Internet servis provajdera)putem AIRMAX tehnologije ili kablovskog, optičkog prikljucka.

 

 

HD rezolucija - Ukoliko posedujete TV HD prijemnik, uđite u svet izuzetne slike uz veliki izbor HD kanala za koje je vaš tele-vizor i napravljen. U ponudi je veliki broj svetskih i domaćih HD kanala i najbolje fudbalske lige na svetu, engleska Premi-jer i španska Primera. Imamo sve: sportske, filmske, modne, dečije, dokumentarne i kanale za odrasle u visokoj rezoluciji. Najbolje gledanje televizije. Proverite! Televizija visoke rezolu-cije slike i zvuka (HD) sa 23 najgledanija kanala.

 

 

D3 GO je televizija koju možete poneti sa sobom i gledati preko tableta, mobilnog telefona, PC-a (Windows, IOS, Android plat-forme) na bilo kom mestu na kome je dostupan internet. U SOWIreless mreže ne propustite omiljene serije ili doga-đaje sa kompletnim ugođajem kao da ste kod kuće.

 

 

Pogledaj propušteno - Više ne morate da žurite kući jer nikada nećete zakasniti na početak emisije. Ako ste pro-pustili nešto na televiziji u protekla 3 dana sada možete da se vratite unazad i pogledate. Samo pratite plavu liniju u TV vodiču, bilo da gledate televiziju preko digitalnog prije-mnika ili D3 GO, i aktivirajte opciju GLEDAJ.

 

 

 

TV vodič - Brz i jednostavan pregled svega što vam televizije nude u naredna 4 dana i onoga što su nudila tokom prethodna 3 dana, bilo da gledate u kući ili van kuće (D3 GO), a sve preko interaktivnog korisničkog interfejsa i daljinskog upravljača. Samo jednim klikom na EPG dugme na daljinskom upravljaču ulazite u najdetaljniji programski vodič.

 

 

Radio - Preko 40 domaćih i stranih radio stanica možete slušati na vašem digitalnom D3i prijemniku.

 

 

Automatsko prebacivanje programa - Obeležite emisije koje želite da gledate do 3 dana unapred i kanali će se sami prebacivati u vreme kada one počinju.

 

Video klub -Jednim klikom na VOD dugme na daljinskom upravljaču ulazite direktno u katalog Video kluba vašeg digitalnog prijemnika

 

 

KAKO POSTATI PRETPLATNIK

 

     Pozivom našeg kontakt centra na 025/420-153 možete dobiti sve informacije vezane za uslugu D3i kao i da izvršite prijavu za  servis D3i.

 

     Posetom našeg korisničkog centara, u Somboru: Uroša Predića 31

 

     Preko ovlašćenih partnera

 

Ova ponuda važi od 15.09.2013. godine, uz ugovor na 24 meseca.

 

Sve cene su s obračunatim PDV-om, a izražene su u dinarima na mesečnom nivou, osim gde je drugačije naznačeno.